Ondersteuning en Service bij het genereren van New Business

Referenties

Relatiegeschenken.nl

"We hebben Laura gevraagd een telefoontraining te geven voor onze medewerkers. Dit heeft ze zeer professioneel opgepakt. Ze heeft een vriendelijke stijl van trainen, maar waarbij ze niet schuwt om de medewerkers te confronteren met hun verbeterpunten. Hierdoor wordt het leervermogen vergroot. Daarnaast zet ze altijd een stap extra voor de klant en denkt ze pro-actief mee in het identificeren van verbetermogelijkheden. Dat waardeer ik zeer!"

Harro Messelink, commercieel directeur Relatiegeschenken.nl


Training Cold Calling

In mijn functie werd in geconfronteerd met het onderdeel: Koude Acquisitie. Dat dit een vast onderdeel zou worden van mijn takenpakket was een feit! Om meer gevoel te krijgen bij het idee van koude acquisitie ben ik op zoek gegaan naar iemand die hier helemaal in thuis is. Ik ben uitgekomen bij Laura. Met haar enthousiasme en betrokkenheid heeft zij mij een aantal handvatten en tools gegeven waardoor ik met vertrouwen het gedeelte (koude) acquisitie heb opgepakt.

Dankzij Laura haar overtuiging en duidelijke coaching, voel ik mij sterker in het telefonisch benaderen van prospects. Tevens heb ik haar zelf meerdere telefoongesprekken horen voeren en daarin komt duidelijk naar voren dat zij een uitermatig plezierige benadering heeft. De opmerking 'smile before you dail' lijkt door haar te zijn uitgevonden.

De manier waarop zij gesprekken aangaat is open en vriendelijk en Laura tracht in ieder gesprek zo veel mogelijk informatie te krijgen waardoor zij kan inspringen op de juiste signalen.


"Mijn complimenten voor haar bijzonder professionele manier van handelen." Pepijn Sas


Personal Sales Consultant

"Ik heb Laura leren kennen als een zeer prettig collega die grote betrokkenheid toont bij de projecten waarop zij acquisitie gedaan heeft en nog steeds wordt ingezet".

De energie spat ervan af. Laura denkt in alle facetten mee en is zeer behulpzaam. Acquireren zit haar in het bloed. Ze is de verbinding die de organisatie koppelt aan de beslisser bij de betrokken partij waar u mee aan tafel wenst te komen. Laura doet dit op een correcte en attente manier.
Geen push afspraken, maar kwalitatieve afspraken die aan uw wensen en eisen voldoen. Haar manier van werken is vooral rustig, luisterend en resumerend en dit heeft al menig nieuwe klanten opgeleverd bij onze opdrachtgevers. Het is een feestje om met Laura te mogen samenwerken.

"Haar motto zou kunnen zijn: Doe het met Passie, of doe het niet.! Laura... One of a Kint." Johan Verweij


Marcel Meijer

Gedurende 2 sales campagnes hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Laura. Als sales assistant heeft zij voor LeaseCollect met vele organisaties het eerste contact gemaakt waarbij haar enthousiasme, “tone of voice” en vasthoudendheid menig ‘stugge’ functionaris heeft doen besluiten om akkoord te gaan met haar voorstel voor het plannen van een afspraak. Dat de kwaliteit van de afspraken meer dan goed was getuigt het aantal relaties wat inmiddels naar volle tevredenheid een overeenkomst via bemiddeling van LeaseCollect heeft afgesloten voor de invulling van de zakelijke mobiliteitsbehoefte.


Cultuur Werkt

 “Laura is in haar werkwijze precies zoals haar bedrijfsnaam omschrijft; One of a kind :-). Zij bouwt op een persoonlijke en authentieke manier de contacten op en genereert zo waardevolle leads en afspraken.
Laura’s enthousiasme is aanstekelijk waardoor leads en natuurlijk ook ikzelf met een glimlach aan de gesprekken terugdenken. 


MCW Profs

bevlogen, vol energie, mooie telefoonstem, meedenkend en stuiterbal op de goede manier…


Vermij

Persoonlijk ken ik Laura al 32 Jaar, en dat is niet voor niets! Zakelijk heb ik haar sinds kort mee mogen maken en hiermee heeft ze mij enorm verrast, wat een enthousiasme en energie. Koude acquisitie met een warme glimlach is haar op het lijf geschreven.


Ontzettend bedankt voor je inzet! Je hebt ons meer dan tevredenheid vertegenwoordigd in de HR community, Hartelijke groet en tot snel!

Team NL


      

ONE OF A KINT - Laura Kint  Tel. +31 61 80 56 965  mail: laura.kint@oneofakint.nl BTWnr. NL001926169B04